Hyr din egen båtbuss

Med anledning av det allvarliga Corona-läget ställer Karlstad Sjötrafik in charterturer tillsvidare. Karlstad Sjötrafik följer myndigheternas riktlinjer och jobbar aktivt för att minimera antalet fysiska möten, och sammankomster.


Från slutet av april fram till en bra bit in i oktober går det att boka våra båtbussfartyg för en tur på Klarälven eller i skärgården mellan Karlstad och Kristinehamn. Låt oss ta hand om er viktiga dag såsom Bröllop, Bemärkelsedag, Företagskonferens, Kurs eller Personalfest ombord på någon av våra båtbussar. Vi tar event från 10 till 50 passagerare per fartyg eller upp till 300 passagerare när vi kör med våra sex fartyg samtidigt.

Njut av mat och dryck ombord

Tillsammans med våra samarbetspartners inom restaurang, hotell och event kan vi skräddarsy allt från en ren transport på vattenvägarna i centrala Karlstad eller ut i skärgården till ett helt program med mat, dryck, boende och aktiviteter. Låt oss ta hand om ert arrangemang så lovar vi att göra vårt bästa för att det skall bli så lyckat som möjligt.

1. Välj båt

2. Planera mat och upplevelser

3. Njut på sjön

Skräddarsy eller låt oss planera din upplevelse ombord...

Vi har ett antal färdiga charterpaket att erbjuda, men kan också utforma varje arrangemang individuellt i nära samråd med dig som beställare.

Från slutet av april fram till en bra bit in i oktober går det att boka våra charterbåtar för en tur på Klarälven eller i skärgården mellan Karlstad och Kristinehamn samt i Hammarö och Grums härliga vatten.

Fråga oss!